Alterna Data Service - Ordbøger
Home 
Log ind 
Kryds & Tværs Ordbogen 
Pletbogen 
Kogebogen 
Svampebogen 
Min Profil 
Spørgsmål & Svar 
Nyheder 
Gæstebog 

Alterna Data Service 

Alterna Data Service - Ordbøger

Dette site indeholder en række ordbøger og opslagsværker, som du selv kan vedligeholde.

Som udgangspunkt har alle bøgerne været tomme, men det er tanken, at opslagsværkerne med tiden - når de bliver fyldt op med jeres egne opskrifter, krydsord osv. - skal kunne fungere som jeres primære opslagskilde (og inspirationskilde) indenfor de forskellige emner.

Nyhed: Kryds og Tværs Ordbogen er nu klar til iPhone og telefoner, der kører Android (f.eks. HTC, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, LG osv.). Skan koden herunder for at hente den eller søg efter den i Android Market eller App Store - den hedder: DanKryds.

Den mest komplette ordbog er i øjeblikket Kryds & Tværs Ordbogen, som vi selv har brugt lang tid på at udfylde, men vi håber, at du også vil bruge et par minutter på at indtaste en opskrift, et råd om pletter eller en beskrivelse af en svamp, så andre også kan få glæde af dine unikke råd.

Vi lover til gengæld, at dine oplysninger aldrig vil gå tabt. Skulle vi f.eks. være nødsaget til at lukke Kogebogen, vil alle dine opskrifter blive sendt til dig i form af nydeligt formatterede HTML dokumenter, som du derefter kan gemme eller udskrive.

Hvis du har kommentarer eller ønsker til ordbøgerne, kan du indskrive dig i gæstebogen, eller du kan sende en e-mail direkte til et af redaktionsmedlemmerne.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en ide til en ny ordbog eller et nyt opslagsværk.

God fornøjelse med ordbøgerne.

Med venlig hilsen

Redaktionen

PS: Start med at logge dig ind, så får du fuld adgang til alle dele af alle ordbøger. Du kan godt logge dig ind som gæst, og stadig have fuld adgang.